Brugt eller nyt?

Vi sælger såkaldte Renew eller pre-owned Apple produkter – herunder iPhones, iPads, computere og tilbehør hertil. Apple enhederne har som udgangspunkt altid været ejet af en anden før dig eller er delvist sammensat af brugte dele fra defekte enheder. Apple produkterne sælges i 4 stande, eller gradueringer som vi kalder det. Her kan du læse om de 4 standtyper.

Hvordan køber jeg en iPhone eller iPad hos jer?

Du klikker på menupunktet SHOP i topmenuen, vælger den enhed du ønsker at købe og lægger den i kurven. Herefter indtaster du dine oplysninger og specificerer hvorvidt du vil have den sendt med GLS eller om du vil afhente den i en af vores butik. Betaling sker via siden med kort, mobilepay eller Viabill efter Viabills gældende regler.

Kan jeg afhente min pakke i jeres butikker?

Ja, du kan ved bestilling vælge at afhente af din pakke i vores butik i Nørresundby

Hvem sender I jeres pakker med ?

Vi sender alle vores pakker med GLS.

Hvad koster fragten ?

Ved køb over 500 kr. er der fri fragt til nærmeste pakkeshop. Du kan også vælge at få din pakke leveret hjem til døren for 65 kr. Ved køb under 500 kr. koster fragt 46 kr. til pakkeshop / 65 kr. til privatadresse.

Hvornår modtager jeg min bestilling?

Vi sender din bestilling indenfor 1-2 hverdage, hvorefter den vil være 1-2 hverdage undervejs med GLS.

Hvorfor er der ikke moms på min ordre?

Vi handler uden om producenterne og de etablerede distributører og opkøber i stedet alle vores varer hos virksomheder og private, der selv har været førstekøber. Produkterne har dermed været ejet tidligere og er rent momsteknisk ”brugte” også selvom de ikke har været i brug. Vi er derfor blevet pålagt, at bruge det man hos SKAT kalder brugtmomsordningen, hvilket vil sige, at vi ikke har almindeligt momsfradrag for vores indkøb af varer og der pålægges dermed heller ikke salgsmoms, når du køber hos os.

Reparerer i også telefoner og ipads?

Ja, det gør vi bestemt. Vi holder til på Lufthavnsvej 3 i Nørresundby og her er du altid velkommen forbi. Du kan også altid se priser og bestille tid til reparation på her. Bor du ikke lige i nærheden, er du også velkommen til at sende din enhed til os og så fixer vi den og sender den retur til dig indenfor 48 timer.

Har du flere spørgsmål?

Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål ovenfor, er du velkommen til at skrive til os på chatten eller sende en mail til kundeservice@kosmosrenew.com, hvor det vil blive besvaret indenfor 24 timer i hverdagene.
Alternativt er du også altid meget velkommen til at ringe til os på tlf. 7734 3181 i hverdagene mellem 8-16.