Velkommen til vores verden af refurbished elektronik, hvor kvalitet og bæredygtighed går hånd i hånd. Men hvad betyder det egentlig, når vi taler om refurbished elektronik? Lad os dykke ned i konceptet.

Hvad betyder refurbished?

Refurbished elektronik er ikke blot brugte produkter; det er elektroniske enheder, der har gennemgået en omhyggelig proces for at genoprette dem til deres bedst mulige tilstand.

Så hvorfor er dette meget bedre end almindeligt brugt elektronik? Refurbished elektronik gennemgår en proces med reparation, udskiftning af defekte dele og opdatering af software for at genoprette dem til en næsten ny tilstand, mens almindeligt brugt elektronik typisk ikke har gennemgået en sådan renoveringsproces og kan have skjulte fejl eller mangler. Refurbished elektronik tilbyder derfor en højere grad af pålidelighed og kvalitet sammenlignet med almindeligt brugte enheder.

Vores proces

Hos Kosmos Renew er vi din dedikerede partner, når det kommer til brugt elektronik og renovering af elektronik. Vi opkøber elektronik fra privatpersoner og virksomheder, renoverer det, og sælger det videre til privatpersoner såvel som virksomheder.

Når vi opkøber elektronik, starter vi med at fjerne alt data fra enheden. Vi sikrer, at alle lagringsenheder bliver fuldstændigt slettet, så alle, der sælger os deres enheder, kan have ro i sindet vedrørende deres personlige oplysninger. Samtidig modtager du som kunde en enhed, som er blevet gendannet til fabriksindstillingerne.

Efter sletning af data gennemgår vores erfarne teknikere det opkøbte udstyr for at vurdere dets tilstand. Kun udstyr i god stand bliver genopfrisket. Vi ser det som vores fornemste opgave kun at sælge vores kunder det bedste af det udstyr, vi opkøber. Hvis det opkøbte udstyr er defekt, bliver det grundigt ødelagt og derefter bortskaffet på en ansvarlig måde på en e-affaldscertificeret lokation.
Vi renoverer herefter enhederne, herunder geninstallation af styresystemet og eventuelle nødvendige reparationer af hardwaren. På den måde sikrer vi, at udstyret er i topstand, før det sættes til salg. Vi tjekker også batteriet på eksempelvis telefoner. Alle vores telefoner kommer med et batteri, som har en batteritilstand over 85%. Batteritilstanden, eller med andre ord, kapaciteten på dit telefonbatteri, vil med tiden være faldende. Du kan også tilkøbe et nyt batteri, når du køber en telefon hos os.

Når denne proces er overstået, bedømmer teknikerens enhedens stand ud fra vores standtyper system. Grade A er en enhed, som er i top stand uden brugsspor. Grade B har lettere fysiske brugsspor, og Grade C har synlige brugsspor. Ligegyldigt hvilken kosmetisk stand enheden er i, er den 100% funktionsdygtig og kommer med 2 års garanti. Skulle der ske noget, reparerer vi også gerne din enhed.

Med Kosmos Renew kan du være sikker på, at din elektronik bliver håndteret med omhu og respekt for dine data og miljøet, og når du er kunde hos os, kan du være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt. Udforsk vores sortiment af renoverede produkter i dag, og lad os hjælpe dig med at finde det perfekte produkt til dig!