Fortrydelsesret

Hos Kosmos Renew ønsker vi selvfølgelig at du er tilfreds med dit køb og du har derfor 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.
Varen skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. For yderligere information bedes du læse vores handelsbetingelser her.

Sådan gør du ved returnering:

  1. Send en mail til kundeservice@kosmosrenew.com og meddel, at du har fortrudt dit køb. Oplys venligst ordrenummer og relevant ordre/produkt information.
  2. Send returforsendelsen til vores adresse som du finder nedenfor
  3. Vi behandler din retur inden for 2-5 hverdage efter modtagelse

Når du sender din vare retur bedes du benytte følgende adresse:

Kosmos Renew
Lufthavnsvej 3
9400 Nørresundby
Mrk. Retur

*Du skal være opmærksom på, at du selv skal betale for returforsendelsen, hvis der er tale om et fejlkøb, hvor du ønsker at benytte din 14 dages fortrydelsesret. Vi tilbyder kun gratis fragt og bytte, når der er tale om en defekt vare eller en fejllevering.

OBS! Vi anbefaler derfor, at du benytter GLS eller PostNord i tilfælde af, at din pakke skal sendes retur eller din enhed skal sendes til reparation. DAO leverer ikke erhverv. Og vi tager desværre ikke imod pakker sendt pr. efterkrav eller til afhentning i pakkeshop.

Reklamation/RMA

Er der tale om en reklamation bedes du følge nedenstående vejledning.

  1. Kontakt os via mailadressen kundeservice@kosmosrenew.com for at anmode om en returnering og en returlabel
  2. Returlabel printes og påsættes returpakken til Kosmos Renew
  3. Vi behandler din reklamation inden for 2-5 hverdage efter modtagelse

Du har også mulighed for at returnere en vare i en af vores fysisk butik, men vi kan ikke garantere, at din reklamation vil blive behandlet på stedet.

OBS !
Ved returnering af en telefon, så vær altid sikker på først at sætte den i fabriksfunktion. Glem ikke at tage SIM-kort og hukommelseskort ud. Hvis du skal returnere en Apple-enhed, så vær sikker på at iCloud-kontoen er slettet og Find-min-iphone er slået fra. Husk også at vedlægge IMEI-nummeret.